Στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία οι οπαδοί πρέπει να σκεφτούν καλά προτού τραγουδήσουν ένα τραγούδι για τον πόλεμο ακόμα και αν αυτό είναι παιδικό.

Το θέμα για το Euro 2024 αποκάλυψε η Βρετανική Sun καθώς στη Γερμανία είναι πιθανό Άγγλοι οπαδοί να έχουν μπλεξίματα με την αστυνομία αν τραγουδήσουν ένα τραγούδι για τον πόλεμο ακόμα μια αν αυτό θεωρείται παιδικό.

Στο Euro 2024 η Γερμανία θα επιβάλει ποινές αν οι οπαδοί, μεταξύ αυτών και οι Άγγλοι τραγουδήσουν το τραγούδι "Ten German Bombers", καθώς ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος είναι κάτι με το οποίο θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Euro 2024 στη Γερμανία, οι οπαδοί ετοιμάζονται και ένα τραγούδι για τον πόλεμο μπορεί να αδειάσει την τσέπη τους.

Euro 2024, Γερμανία και τραγούδι για τον πόλεμο σημαίνει πρόστιμο

Το θέμα βέβαια δεν αφορά μόνο τους Άγγλους. Στο Euro 2024 στη Γερμανία θα βρεθούν οπαδοί από πολλές χώρες αλλά κάθε τραγούδι, του οποίου θέμα θα είναι ο πόλεμος είναι απαγορευτικό.

UEFA EURO 2024 logo launched!

Οι οπαδοί της Αγγλίας ενημερώθηκε ότι στο Euro 2024 στη Γερμανία δεν πρέπει να αναστατώνουν τους ντόπιους τραγουδώντας κάποιο πολεμικό τραγούδι όπως το «Ten German Bombers» ή άλλο με αναφορά στον πόλεμο.

Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκαν ότι οι ένοχοι θα οδηγηθούν κατευθείαν στα ΑΤΜ στη Γερμανία και θα διαταχθούν να πληρώσουν.

Στο Euro 2024 στη Γερμανία, μπορεί το πρόστιμο να είναι ένας μισθός

Τα πρόστιμα αναμένεται να φτάσουν τους μισθούς ενός μήνα - με τους οπαδούς να υποχρεωθούν να δηλώσουν τα εισοδήματά τους.

Γερμανικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η επιβολή χρηματικών ποινών με την καταβολή μετρητών άμεσα θα εφαρμοστεί για να αποτραπούν κακές συμπεριφορά μεταξύ των 300.000 οπαδών που αναμένονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η αναφορά στο συγκεκριμένο τραγούδι δεν είναι τυχαία, καθώς το "Ten German bombers", είναι το τραγούδι που τραγουδούσαν οι μαθητές στην Αγγλία στη διάρκεια του πολέμου και ακούστηκε ουκ ολίγες φορές σε αγώνες της Γερμανίας με την Αγγλία.

German bombers in the air | England fan’s chant

Πρόκειται για ύμνο στη REF που φέρεται να κατέρριψε σύμφωνα με το τραγούδι-σύνθημα δέκα γερμανικά βομβαρδιστικά.

Οι στίχοι του τραγουδιού  "Ten German bombers"

Οι στίχοι του τραγουδιού "Ten German bombersαναφέρεουν:

There were 10 German bombers in the air,

There were 10 German bombers in the air,

There were 10 German bombers, 10 German bombers,

10 German bombers in the air.

And the RAF from England shot 1 down,

And the RAF from England shot 1 down,

And the RAF from England, RAF from England,

The RAF from England shot 1 down.

There were no more German bombers in the air,

There were no more German bombers in the air,

There were no more German bombers, no more German bombers,

No more German bombers in the air.

'Cos the RAF from England shot them down,

'Cos the RAF from England shot them down,

'Cos the RAF from England, RAF from England,

'The RAF from England shot them down.

Ήδη οι Βρετανοί έχουν προειδοποιήσει τους οπαδούς ότι η αστυνομία στη διάρκεια του Euro 2024 στη Γερμανία δεν αστειεύεται.