Το παζλ του Final Four της Euroleague συμπληρώθηκε! Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε θα βρεθούν σε λίγες μέρες στο Βερολίνο με φόντο την κούπα που θα τους "εκτοξεύσει" στην κορυφή της Ευρώπης. Αρκετοί αστέρες του αθλητισμού είχαν αποπειραθεί να προβλέψουν τις ομάδες που θα έπαιρναν το εισιτήριο για το Final Four. Από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μέχρι τον... Λούκα Ντόντσιτς! Πόσοι "έπεσαν" μέσα τελικά και ποιοι έκαναν το 4/4;

Τι έλεγαν οι προβλέψεις αθλητών για τις ομάδες των Final Four της Euroleague

Το Final Four της Euroleague μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ και όχι μόνο κάθε χρόνο, πόσο μάλλον των φιλάθλων των ομάδων που ζουν και αναπνέουν για να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί στην καλύτερη τετράδα της διοργάνωσης. Η φετινή "δυνατή" έκδοση της Euroleague είχε... συναρπάσει από νωρίς και αυτό γιατί υπήρχε και το "γαλανόλευκο" στοιχείο που έμοιαζε ικανό να πάει μέχρι... τέλους και τα κατάφερε!

Πολλοί αστέρες του αθλητισμού είχαν τολμήσει να κάνουν τις προβλέψεις τους πριν από καιρό και να διαλέξουν ποιες τέσσερις ομάδες πιστεύουν πως θα βρεθούν στην Γερμανία για το Final Four. Σάσα Βεζένκοφ και Λούκα Ντόντσιτς ούτε να το... ξεραν! Τι είχε προβλέψει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Μάικ Μπατίστ; Ας ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις τους!

Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας είχε προβλέψει πως στο Final Four του Βερολίνου θα βρεθούν οι Παρτιζάν, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και η Μονακό. Έπιασε 2/4 και το αξιοσημείωτο είναι ότι δυο ομάδες που πέτυχε είναι και οι ελληνικές.

Σάσα Βεζένκοφ
Ο περυσινός MVP της Euroleague με τον Ολυμπιακό, ήταν αλάνθαστος μιας και είχε προβλέψει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε θα βρεθούν στο Final Four, άρα παίρνει δέκα με... τόνο.

Λούκα Ντόντσιτς
Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς που οδήγησε την ομάδα του στους τελικούς της Δύσης του NBA, είχε πετύχει... διάνα αφού είχε προβλέψει ότι στο Final Four θα προκριθούν οι Ρεάλ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε.

Μανού Τζινόμπιλι
Ο Αργεντίνος πρώην πλέι-μέικερ των Σαν Αντόνιο Σπερς έπιασε 2/4 αφού είχε πει ότι προβλέπει να βρεθούν στο Final Four οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους Μπολόνια. Αστόχησε αρκετά βρίσκοντας 1/4.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς
Ο Σέρβος αστέρας των Ατλάντα Χοκς δεν είχε συμπεριέλαβει στις προβλέψεις του τις ελληνικές ομάδες και την... πάτησε, βρίσκοντας 2/4. Συγκεκριμένα, είχε στις προβλέψεις του τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια.

Έκπε Ούντο
Ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε και νυν assistant coach των Χοκς πέτυχε 2/4, ενώ δεν είχε βάλει στις προβλέψεις του τον Ολυμπιακό. Είχε υπογραμμίσει ότι στο Final Four θα πάνε οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό και Παναθηναϊκός.

Μάικ Μπατίστ
Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης είχε συμπεριλάβει στις προβλέψεις του τον Παναθηναϊκό αλλά όχι τον Ολυμπιακό και βρήκε συνολικά 3/4 μιας και είχε πει ότι θα προκριθεί τόσο η Ρεάλ όσο και η Φενέρ, ενώ αστόχησε με την επιλογή της Βίρτους Μπολόνια.

Ταϊρίς Ράις
Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 με τη φανέλα της Μακάμπι πέτυχε 2/4 και είχε στις προβλέψεις του για το Final Four τις Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα και Μονακό.