Η φετινή Super League οδεύει στο τέλος της, με την 10η αγωνιστική να κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος για τη σεζόν 2024/25, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών όπου τα δεδομένα του τίτλου βρίσκονται ακόμα στον "αέρα". ΠΑΟΚ και ΑΕΚ "μονομαχούν" για την κούπα και η Λίγκα θέλει να διεξαχθεί απόψε η μεγάλη απονομή είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πλάνο της Super League για την απονομή του τροπαίου

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή με 77 θαθμούς, αν νικήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Άρη τότε θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος και θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Αν όμως φέρει ισοπαλία ή ητηθεί και η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία στην "OPAP Arena" τότε ο τίτλος θα καταλήξει σε "κιτρινόμαυρα" χέρια. Η "Ένωση" που βρίσκεται δεύτερη με 75 βαθμούς, υπερτερεί στις ισοβαθμίες κάτι που μπορεί να αποδειχθεί... χρυσάφι στο τέλος της βραδιάς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τρόπαιο θα καταλήξει είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στη Φιλαδέλφεια. Η λίγκα θέλει να διεξαχθεί απόψε η απονομή. Αν κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Τούμπα κοντά στα μεσάνυχτα μιας και θα χρειαστεί χρόνο ο "δικέφαλος του βορρά" να μεταβεί από το "Κλεάνθης Βικελίδης" στην έδρα του, ενώ αν η ΑΕΚ αναδειχθεί πρωταθλήτρια τότε θα πανηγυρίσει κανονικά στην "OPAP Arena" μετά τξ λήξη του αγώνα με τη Λαμία.