Αφού τελείωσαν με τις υποχρεώσεις τους για την Basket League με τον Ολυμπιακό να επιβάλλεται πανεύκολα της ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό AKTOR να βγαίνει ζωντανός από παιχνίδι-θρίλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι δύο αιώνιοι μπαίνουν σε ρυθμούς... Βερολίνου καθώς από Δευτέρα ξημερώνει η βδομάδα του Final-Four της Euroleague. Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχουν όλους τους παίκτες τους διαθέσιμους, γι' αυτό και καταστρώνουν τα πλάνα τους με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Το ταξίδι στο Βερολίνο για το Final-Four και οι προπονήσεις στην Uber Arena 

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ακόμη τρεις μέρες προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους καθώς την Τετάρτη ταξιδεύουν με πτήσεις τσάρτερ για τη γερμανική πρωτεύουσα. 

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένες για τη 13:00 ώρα Ελλάδος οι συνεντεύξεις και των τεσσάρων ομάδων-εκπροσώπων του Final-Four (προπονητής και ένας παίκτης από κάθε ομάδα). 

Ο Παναθηναϊκός θα έχει προπόνηση στην "Uber Arena" στις 19:15 ώρα Ελλάδας ενώ νωρίτερα (18:50) είναι προγραμματισμένες οι δραστηριότητες με τα media. 

Ο Ολυμπιακός αντίθετα θα προπονηθεί πριν τις δραστηριότητες με τους δημοσιογράφους που είναι προγραμματισμένες για τος 22:00 Ελλάδας. 

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα γίνει την Παρασκευή (24/5) στις 19:00, ενώ η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ξεκινήσει στις 22:00.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των ημιτελικών της Παραασκευής. Οι δραστηριότητες των media με τις ομάδες του τελικού είναι προγραμματισμένες για τις 21:15 ώρα Ελλάδας. Ο νικητής του πρώτου ημιτελικού (Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε) θα έχει προπόνηση πριν, ενώ ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού (Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός) θα προπονηθεί μετά τις 21:40.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένος για τις 17:00 ο μικρός τελικός ενώ για τις 20:00 ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Euroleague!