Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στην Καμάρα, όπως είχαν προαναγγείλει, και ξεκίνησαν την πορεία τους με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας. Ύστερα από όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τις κατηγορίες ακόμα και για υποκίνηση βίας, οι υποστηρικτές του "δικέφαλου του Βορρά" περπατούσαν ανάμεσα και δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις, που αναμενόταν να αυξάνονται όσο πλησίαζε η ώρα για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστική των playoffs της Super League, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη (19/5-20:00). 




ΠΑΟΚ: Πρώτα στο "Μακεδονία Παλάς" 

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επενέβησαν στην πορεία, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ επρόκειτο να φτάσουν στο "Μακεδονία Παλάς", αρχικά, που καταλύει η αποστολή της ομάδας. Όταν το πούλμαν της έφευγε με προορισμό το "Κλεάνθης Βικελίδης", εκείνοι θα όδευαν προς την Τούμπα, όπου θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνη. 


paok_poreia_aris_super_league_playoffs2
paok_poreia_aris_super_league_playoffs1
paok_poreia_aris_super_league_playoffs3
paok_poreia_aris_super_league_playoffs4



Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη απέναντι στη μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει φέτος στην Ελλάδα, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι πρώτος στη βαθμολογία, με 77 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ. Η "Ένωση", που υπερτερεί στην ισοβαθμία, υποδέχεται τη Λαμία (19/5-20:00) στην "OPAP Arena".