Το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου δεν παρέμεινε φιλειρηνικό ως το τέλος του. Συγκεκριμένα, έγιναν επεισόδια στο ύψος του Εφετείου. Η πληροφόρηση φέρνει ομάδα των οπαδών να συγκρούεται με δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη ομάδα πέταξε αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι "απάντησαν" με χρήση χημικών. 

Η Αστυνομία είχε βάλει στο Εφετείο τις κλούβες της και για να περάσει κάποιος από εκεί, έπρεπε να επιδείξει το εισιτήριό του για το παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης" με τον Ολυμπιακό. στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs στη Super League. 


panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_8
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_7
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_6
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_5
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_4
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_3
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_2
panathinaikos_syllalitirio_syllipseis_1


Παναθηναϊκός: Δέκα προσαγωγές 


Όπως είναι φυσιολογικό, σύντομα εγένετο χάος. Μάλιστα, στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι υπήρχε μεγάλη δυσκολία αναπνοής. Τα δακρυγόνα έκαναν την κατάσταση αποπνικτική. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έγιναν δέκα προσαγωγές. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν, με κάποιους να κατεβαίνουν τρέχοντας τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και άλλους να οδεύουν, με τον ίδιο τρόπο, για το γήπεδο. 

Η πορεία άρχισε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να συναντιούνται στο Πεδίο του Άρεως. Στόχος ήταν να ανέβουν τη λεωφόρο στο ρεύμα ανόδου της και να φτάσουν στο γήπεδο. 

Σημειώθηκαν και αναπάντεχα περιστατικά, όπως το... σπρώξιμο ενός τρόλεϊ.