Η απίστευτη ανατροπή σκηνικού και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League από τον ΠΑΟΚ, έχουν κάνει άπαντες στην ομάδα του "Δικέφαλου του Βορρά", να... χάσουν το μυαλό τους. Ένας από τους πρωταγωνιστές φέτος, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, το πανηγύρισε μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση τραγουδώντας... Τριαντάφυλλο.

Τρελάθηκε ο Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ και τραγούδησε... Τριαντάφυλλο

Ακόμη στον ΠΑΟΚ δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν καταφέρει και πως ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε πριν λίγες αγωνιστικές χαμένο, πλέον βρίσκεται στην Τούμπα. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έκανε μία απίστευτη ανατροπή και με 4/4 νίκες στα ντέρμπι κατέκτησε το τέταρτο τρόπαιο της Super League στην ιστορία του.

Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως "εκμεταλλεύτηκε" κι ένας δημοσιογράφος του OPEN που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να δει τους πανηγυρισμούς της ομάδας από κοντά.

Ζήτησε μάλιστα από τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να τραγουδήσει σε ζωντανή μετάδοση, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να μην του χαλάει το χατήρι και να του δείχνει απλόχερα τις ικανότητες του.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής επέλεξε τον... Τριαντάφυλλο και ένα στίχο από το τραγούδι "σε παίρνω για να σου πω πω πω, πόσο πολύ σ' αγαπώ". Μάλιστα το ίδιο τραγούδι ακούστηκε και από τα μεγάφωνα της Τούμπας κατά τη διάρκεια της απονομής του μεταλλίου στον παίκτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1e0afsjaxd5)