Μεγάλη πρόκριση για τους Ιντιάνα Πέισερς στους τελικούς των Playoffs του NBA της Ανατολής επικρατώντας 109-130 στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς. Η παρέα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον έκανε το μπρέικ στην κρισιμότερη στιγμή της σειράς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Μπόστον Σέλτικς.

Προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής στο NBA οι φανταστικοί Πέισερς

Οι Νιου Γιορκ Νικς υποδέχθηκαν τους Ιντιάνα Πέισερς στο έβδομο παιχνίδι της σειράς, με τους νικητές φιλοξενούμενους να προκρίνονται στους τελικούς της Ανατολής στο NBA (109-130). Ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που είδαν τον Ο Τζέι Ανουόμπι να τραυματίζεται ξανά στο πέμπτο λεπτό του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν μπροστά με 15 πόντους διαφορά (55-70) αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν γρήγορα στους 6 (67-73) αλλά είδαν τον Τζέιλεν Μπράνσον να σπάει το δάχτυλό του στη συνέχεια και όλα... τελείωσαν, με τους Πέισερς να επικρατούν και να αντιμετωπίζουν στους τελικούς τους Μπόστον Σέλτικς

New York Knicks vs Indiana Pacers Full Game 7 Highlights | May 19 | 2024 NBA Playoffs

Χαλιμπέρτον και Σιάκαμ έστειλαν τους Πέισερς στους τελικούς των Playoffs του NBA

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 6 ασίστ ενώ ήταν εκείνος που με δικά του τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο έδωσε τη διαφορά στην ομάδα του. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Άντριου Νέμπαρντ με 20 πόντους και 8/10 σουτ εντός παιδιάς.

Πολύ σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Πασκάλ Σιάκαμ που σταμάτησε κι εκείνος στους 20 πόντους ενώ είχε και 4 ριμπάουντ με 4 ασίστ. Όλη η βασική πεντάδα των φιλοξενούμενων ήταν διψήφια, ενώ ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε 12 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

Tyrese Haliburton & Pascal Siakam Lead The Pacers To The Eastern Conference Finals! 🔥| May 19, 2024

Τραυματίστηκε ο Μπράνσον - Δεν έφτασαν οι ΝτιΒιντσέντζο και Μπερκς για τους Νικς

Για τους γηπεδούχους -που η ατυχία τούς... χτύπησε την πόρτα για ακόμη μία φορά- εξωπραγματική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που σκόραρε ακατάπαυστα, σταματώντας τελικά στους 39 πόντους με 9/15 τρίποντα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Αλεκ Μπερκς, με τον Αμερικανό γκαρντ να πετυχαίνει 26 πόντους, ενώ ο Τζέιλεν Μπράνσον που έσπασε το δάχτυλό του, πρόλαβε να πετύχει 17 πόντους και να μοιράσει 9 ασίστ στα 29 λεπτά που αγωνίστηκε.

Donte DiVincenzo 39 pts 9 threes vs Pacers 2024 PO G7