Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επιβεβαίωσε τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στέλνοντάς του μάλιστα ως δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια. O "Greek Freak" με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Νορβηγό επιθετικό και του έδωσε τα συγχαρητήρια του για την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε και την κατάκτηση της Premier League.

Έδωσε συγχαρητήρια ο Αντετοκούνμπο στον Χάαλαντ για την Premier League

Είναι δύο από τους καλύτερους νέους αθλητές στον κόσμο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πράγματα και θαύματα στο μπάσκετ και στον θαυμαστό κόσμο του NBA, ενώ ο Έρλιγνκ Χάαλαντ ξεχωρίζει για την επιθετική του δεινότητα στο ποδόσφαιρο, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Οι δύο αστέρες φαίνεται πως έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας ανά διαστήματα δώρα. Αυτή ήταν η ώρα του Νορβηγού επιθετικού να στείλει ένα ζευγάρι παπούτσια στον Έλληνα φόργουορντ, που τα υποδέχθηκε μετά χαράς.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ανήρτησε ένα βίντεο στα social media ευχαριστώντας τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι για το δώρο του, δίνοντάς του τα δικά του συγχαρητήρια για τα απίστευτα επιτεύγματά του αλλά και τους τίτλους που κατέκτησε. 

«Γιάννης εδώ. Φίλε μου Χάαλαντ, θέλω να σου πω συγχαρητήρια για μία ακόμα καταπληκτική σεζόν. Ήσουν απίστευτος. Κέρδισες ξανά την Premier League αλλά και το Χρυσό Παπούτσι. Είναι απίστευτο. Συνέχισε. Συνέχισε να βελτιώνεσαι. Λατρεύω τη νοοτροπία που έχεις.


Άνοιξε το δώρο του Χάαλαντ ο Αντετοκούνμπο και εντυπωσιάστηκε

Πάντα βγαίνεις εκεί έξω και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει. Απλά λατρεύω να σε βλέπω να αγωνίζεσαι. Μου έστειλες ένα πακέτο, οπότε πάμε να το δούμε», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Ω φίλε, είναι βαρύ. Θα με βοηθήσει αυτό να βάζω γκολ; Όχι δεν το έκανες! Ουάου. Εντάξει. Αυτά σίγουρα θα με βοηθήσουν να σκοράρω. Δεν μπορώ να βάλω γκολ όμως, πρέπει να βάζω καλάθια. Ουάου. Το "Phantom Force 9". Είναι αυτά νούμερο 17; Ναι, είναι νούμερο 17.

Η Nike με αγαπάει, ε; Μου δείχνουν αγάπη. Το εκτιμώ. Θα βάλω αυτά τα παπούτσια στο γραφείο μου και ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρουμε να βρεθούμε και τότε μπορείς να τα υπογράψεις για μένα. Σε εκτιμώ. Χάαλαντ, Χάαλαντ, Χάαλαντ".