Η ολική ανατροπή του σκηνικού στην Super League ολοκληρώθηκε με τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να κατακτάει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς αποφάσισε να κοιμηθεί με... συντροφιά του τρόπαιο του πρωταθλητή.

Κοιμηθηκε μαζί με το τρόπαιο της Super League ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια

Αν κάποιος πίστευε πως στο τέλος του πρωταθλήματος, εκείνος που θα κατακτήσει την Super League θα είναι ο ΠΑΟΚ, σίγουρα αυτός θα ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά" δεν σταμάτησε στιγμή να δίνει ώθηση στην ομάδα του και στο τέλος επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το πάρτι στην Τούμπα ήταν ξέφρενο με τον Ντεσπόντοφ να πανηγυρίζει τραγουδώντας... Τριαντάφυλλο και τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αφιερώνει το πρωτάθλημα στον πατέρα του. Οι όμορφες στιγμές ήταν αρκετές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα την τέταρτη κατάκτηση στην ιστορία.

Ο Βιεϊρίνια σήκωσε για δεύτερη φορά την κούπα του πρωταθλητή ως αρχηγός του ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος στα social media δεν ήθελε για κανένα λόγο να το αφήσει από τα χέρια του, ούτε καν στον... ύπνο του.

vieirinha_tropaio_super_league