Το πρωτάθλημα κατέληξε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να το κατακτάει μετά από μία απίστευτη ανατροπή. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" εκεί που κινδύνευε να μείνει μέχρι και στην τέταρτη θέση και εκτός Ευρώπης τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, έκανε το αδιανόητο και με 4/4 κατέκτησε την Super League.

Πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ από Ξάνθη μέχρι και... Στουτγκάρδη

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει την απίστευτη χρονιά που έκανε φέτος η ομάδα, καθώς πέραν του ότι έφτασε μέχρι τους "8" στο Europa Conference League, κατέκτησε και το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, εκεί που όλοι όπως είπε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον είχαν... ξεγραμμένο.

Λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, οι φίλαθλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους στη Βόρεια Ελλάδα για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, με την Ξάνθη να... φλέγεται από τα καπνογόνα που άναψαν στην πόλη.



Ο κακός χαμός συνέβη και στην Κοζάνη, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να βγαίνουν στους δρόμους για να γιορτάσουν το τέταρτο πρωτάθλημα τους στη Super League.



Από τους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει και η Αλεξανδρούπολη, με το βίντεο να δείχνει τους οπαδούς του "Δικεφάλου του Βορρά" στους δρόμους να τραγουδούν για την ομάδα τους.



Εκείνο βέβαια που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βγήκαν στους δρόμους της Στουτγκάρδης για να... κάψουν την πόλη για την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ομάδας, δείχνοντας πως είναι δίπλα τους ακόμη κι αν τους χωρίζουν τόσα πολλά χιλιόμετρα.