Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα επιτεύγματα του ο Χρήστος Τζόλης που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η γερμανική ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση της Bundesliga 2 και θα παίξει μπαράζ για την άνοδο στη Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ για να γίνει ο δεύτερος Έλληνας του εξωτερικού που θα το καταφέρει.

Πρώτος σκόρερ στη Bundesliga 2 ο Χρήστος Τζόλης της Φορτούνα Ντίσελντορφ

Μετά την άνοδο της Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα στην Bundesliga, ήρθε η ώρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και του Χρήστου Τζόλη να δοκιμάσουν την τύχη τους. Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού εξασφάλισε και επίσημα την τρίτη θέση στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στα μπαράζ κόντρα στην Μπόχουμ

Η Φορτούνα αντιμετώπισε στην τελευταία αγωνιστικής της Bundesliga 2 και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Ο Τζόλης άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό και 14 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 για την ομάδα του, δίνοντας της σαφές προβάδισμα για τη νίκη.



Το Μαγδεμβούργο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με δύο γκολ μεχρι το 47 είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν όμως εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος καθώς με δικό του γκολ στο 88ο λεπτό η Φορτούνα επικράτησε με 3-2.



Το χατ τρικ που πέτυχε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, τον ανέβασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στη Bundesliga 2 με 22 γκολ μαζί με τους Ταμπάκοβιτς της Χέρτα και του Γλατζέλ του Αμβούργου. Παρά την ισοβαθμία όμως, ο Τζόλης με τις επτά ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του βγήκε εκείνος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.