Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών της Super League κατέληξε στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να το κατακτάει την τελευταία αγωνιστική, επικρατώντας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Άρη με 1-2, την ώρα που η δεύτερη ΑΕΚ επικρατούσε με 3-0 της Λαμίας

Το ταξίδι του τροπαίου της Super League από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη

Οι πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Η Super League από τη πλευρά της, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media που παρουσίασε βήμα προς βήμα το ταξίδι με ιδιωτική πτήση του τροπαίου από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη για να φτάσει τελικά στους παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά". 

Χαρακτηριστική στιγμή στο βίντεο είναι όταν οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής παρακολουθούσαν την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της πτήσης με την ευκαιρία του Καρίμ Ανσαριφάρντ να ήταν ικανή για να τους αλλάξει... πορεία και να μεταφερθούν προς την OPAP Arena. Τελικά, ο Ιρανός αστόχησε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας.