Εξέχουσα προσωπικότητα του Euro 2024 στη Γερμανία για λογαριασμό της Κροατίας μπορεί να αποδειχθεί το σέξι μοντέλο Ιβάνα Κνολ που λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Η πιο γνωστή οπαδός του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου θα παρακολουθήσει και το Euro 2024 στη Γερμανία, υποστηρίζοντας φυσικά την Κροατία, δεδομένου ότι η σέξι Ιβάνα Κνολ είναι παθιασμένη με το ποδόσφαιρο.

Το μοντέλο θα βρεθεί στο Euro 2024 στη Γερμανία, καθώς αγόρασε όλα τα εισιτήρια για τους αγώνες της Κροατίας και φυσικά η σέξι Ιβάνα Κνολ αναμένεται να κλέψει και πάλι την παράσταση αφήνοντας για κάποιες στιγμές σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο.

Η οπαδός που έστρεψε επάνω της τα βλέμμα στο Κατάρ, επιστρέφει στις εξέδρες για το Euro 2024 στη Γερμανία, ντυμένη στα χρώματα της Κροατίας και βέβαια η σέξι εμφάνιση της Ιβάνα Κνολ κάνει το ποδόσφαιρο πιο ελκυστικό.

Έτοιμη για το Euro 2024 στη Γερμανία η σέξι Ιβάνα Κνολ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Euro 2024 και η Γερμανία θα φιλοξενήσει για κάποιες ημέρες την πρώην Μις Κροατία, τη σέξι και εκδηλωτική Ιβάνα Κνολ που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από το ποδόσφαιρο.

🇭🇷 Meeting Miss Croatia Ivana Knöll I Croatia vs. Brazil I World Cup 2022 I Hrvatska

Στο Κατάρ η πρώην Μις Κροατία Ιβάνα  Κνολ είχε προκαλέσει φρενίτιδα, αφού μοιράστηκε στιγμές της στις εξέδρες κυρίως φορώντας μερικά αποκαλυπτικά ρούχα ενώ επευφημούσε την ομάδα της Κροατίας. Κάπως έτσι το μοντέλο χαρακτηρίστηκε ως η «πιο σέξι οπαδός».

Μετά τη φιλική νίκη της Κροατίας με 4-2 επί της Αιγύπτου, η μελαχρινή καλλονή μοιράστηκε μια χαρακτηριστική  φωτογραφία της να παρακολουθεί έναν αγώνα, ντυμένη στα χρώματα της Κροατία και έγραψε στα 3 εκατομμύρια ακόλουθούς της: “Πάμε για το Euro 2024”.

Στο Euro 2024, στη Γερμανία για την Κροατία η σέξι Ιβάνα Κνολ

Πλέον επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει στη Γερμανία και στο Euro 2024 και βέβαια θα φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Κροατίας, την παραδοσιακή σκακιέρα των Κροατών.

Flex interviews Croatia super-fan Ivana Knoll

Αναρτώντας ένα story στο Instagram, το μοντέλο έγραψε: "Πάω στο Euro. Τα λέμε σε όλους στους αγώνες".

Η influencer είπε ότι έχει αγοράσει όλα τα εισιτήρια - και «κρατά τα δάχτυλά της σταυρωμένα» για την Κροατία.

Είπε στην Bild: “Έχω εισιτήρια και για τους τρεις προκριματικούς αγώνες της Κροατίας μου. Και αν προκριθούν, θα είμαι κι εγώ εκεί! «Φυσικά, κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για αυτούς”.