Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για το Euroleague Final 4 2024 και ο Έργκιν Αταμάν ενδεχομένως να έχει όλους τους παίκτες του μαζί του. Στην προπόνηση της Δευτέρας, 20 Μαΐου, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR είδε τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να βγάζουν μέρος της προπόνησης. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν το πλήρες πρόγραμμα. 

Σλούκας και Χουάντσο υπέστησαν θλάση, ο πρώτος στο αριστερό πόδι του και ο δεύτερος στο δεξί. Μάλιστα, ο Ερνανγκόμεθ έφυγε για την Ισπανία προκειμένου να κάνει εξετάσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν στο Βελιγράδι για το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Euroleague Final 4: Ο Λεσόρ ψήφισε... Γκριγκόνις 


Ο Ματίας Λεσόρ, που είναι... θαμώνας στα Top 10 των κορυφαίων φάσεων της Euroleague, δεν διάλεξε τον... εαυτό του για τη στιγμή της χρονιάς. Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR προτίμησε για καλύτερη φάση της ομάδας του το τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στο Μόντε Κάρλο. Αυτό άλλαξε τον ρου για τον Παναθηναϊκό AKTOR. 

Στη δεύτερη θέση έβαλε την "τάπα" του Τζέριαν Γκραντ στον Τζέιλεν Σμιθ, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Βίρτους Μπολόνια, στην τρίτη μια κίνηση του Κέντρικ Ναν πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ και ένα τρίποντο με την Μπαρτσελόνα και στην τέταρτη το... πόστερ που έκανε τον Βενσάν Πουαριέ, στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.