Ο Παναθηναϊκός AKTOR κινείτα σε ρυθμούς... Final Four και άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο αδημονούν για την πρώτη "μάχη" με τη Φενέρμπαχτσε με φόντο τον τελικό αλλά και την κούπα της Euroleague. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να δώσει το... σύνθημα δύο μέρες πριν αναχωρήσει το "τριφύλλι" για Βερολίνο και έτσι παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του Εργκίν Αταμάν στη "Κιβωτό" της Κηφισιάς. "Είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη", τόνισε.


Το... σύνθημα του Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό AKTOR πριν το Final Four

Σε δυο μέρες η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θα "πετάξει" με προορισμό το Βερολίνο για το Final Four της Euroleague στο οποίο επιστρέφει μετά από 12 χρόνια. Οι στόχοι, τα όνειρα και η "δίψα" για διάκριση κατακλύζουν τους "πράσινους" που θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλοντας το τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου παρέθεσε δείπνο στη "Κιβωτό" της Κηφισιάς εν μέσω οικογενειακού κλίματος.

Ο διοικητικός ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και δήλωσε για ακόμη μια φορά πως το "τριφύλλι" είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Παράλληλα, στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς και στο ότι όλοι δούλεψαν αρκετά σκληρά και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν την ευκαιρία να γράψουν τη φετινή σεζόν ιστορία και να πανηγυρίσουν κάτι που έμοιαζε κατά πολύ αδύνατο την περυσινή χρονιά.

deipno-pao
ataman-giannakopoulos
giannakopoulos-nan
giannakopoulos-lessort
giannakopoulos-mhtoglou
panathinaikos_aktor_dhlwseis_giannakopoulos_deipno_-_αντιγραφη