Η Μαρσέιγ που για ακόμη μια σεζόν δεν κατάφερε τα ξεχωρίσει και να πετύχει τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο αναζητά έναν νέο προπονητή ο οποίος θα φέρει σταθερότητα και δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος. Ένα από τα ονόματα για τα οποία είχε κάνει λόγο η L' Equipe ότι βρίσκονται στη λίστα των Μασσαλών είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ο οποίος όσο περνάει ο καιρός η γαλλική εφημερίδα επιμένει ότι παραμένει στη λίστα με τα υποψήφια ονόματα. 

Επιμένει η L' Equipe ότι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στη λίστα της Μαρσέιγ

"Είναι σημαντικό να βρούμε σταθερότητα, έναν νέο προπονητή, με ένα αγωνιστικό πλάνο και ιδέες", ήταν τα λόγια του προέδρου της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λανγκόρια. Ο στόχος των Μασσαλών είναι να έχουν βρει μέχρι το τέλος του Μαΐου τον νέο προπονητή που θα φέρει μια νότα... σταθερότητας και αγωνιστικής ανάκαμψης στην ομάδα η οποία τη φετινή σεζόν τερμάτισε στην 8η θέση της Ligue 1 με 50 βαθμούς.

Η L' Equipe που είχε αποκαλύψει ότι στη λίστα με τα υποψήφια ονόματα προπονητών είναι και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα επιμένει μέσω δημοσιευμάτων της στην εφημερίδα ότι ο Αργεντινός τεχνικός εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπόψιν της γαλλικής ομάδας και ο ίδιος είναι μια περίπτωση που αρέσει και στον Λανγκόρια. Παρ' όλα αυτά, οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο Αλμέιδα δεν είναι η Νο1 επιλογή και πως στην κορυφή της λίστας είναι ο Σέρχιο Κονσεϊσάο της Πόρτο και αυτός που αποτελεί διακαή πόθο του κλαμπ. Στο Νο2 βρίσκεται ο Πάουλο Φονσέκα της Λιλ.