Η Λαμία δεν θα συνεχίσει την πετυχημένη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Βόκολο, κάτι που δεν αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη. Υπήρξαν διαφωνίες ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας και τον 53χρονο προπονητή.

Βέβαια ο Λεωνίδας Βόκολος έγραψε ιστορία στη Λαμία. Καθώς την οδήγησε στην καλύτερη πορεία που έχει διαγράψει ποτέ στη Super League. Τερμάτισε στην 6η θέση στην κανονική διάρκεια και συμμετείχε στα playoffs.

Ο Βόκολος χαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και, πλέον, θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του "διαζυγίου" ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πότε ξεκίνησε η πορεία του Βόκολου στη Λαμία

Ο 53χρονος τεχνικός ξεκίνησε την πορεία του στην ομάδα της Φθιώτιδας στις 14 Φεβρουαρίου του 2023. Αντικατέστησε στην τεχνική της ηγεσία, τον Σάββα Παντελίδη, με την ομάδα να ήταν σε δύσκολη θέση για την παραμονή της.

Ωστόσο γρήγορα κατάφερε να την αλλάξει προς το καλύτερο, φτάνοντας μάλιστα στην απόλυτη υπέρβαση, που είχε να κάνει με την παραμονή της. Πήρε εκείνο το 2-2 στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, ρίχνοντας ουσιαστικά τον αντίπαλό της, β’ κατηγορία.

Η ιστορική σεζόν της Λαμίας με τον Βόκολο στον πάγκο

Τη σεζόν που τελείωσε η Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο στο τιμόνι της, πραγματοποίησε μια χρονιά-όνειρο, καθώς παρά τις προβλέψεις που την ήθελαν να παλεύει για την παραμονή, έφτασε να κατακτήσει την έκτη θέση, στη regular season, που αποτελεί πραγματικά, την καλύτερη στην ιστορία της, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και να παίξει στα playoffs, όπου ήταν ανταγωνιστική στα περισσότερα ματς.