Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ΛαΜέλο Μπολ έχει απασχολήσει τον κόσμο του NBA. Κυρίως συμβαίνει αυτό είτε με τις εντυπωσιακές πάσες που μοιράζει στους συμπαίκτες του, είτε με τον χρόνο απουσίας του από τα παρκέ. Τη δεδομένη στιγμή όμως, κατηγορείται πως χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν 11χρονο θαυμαστή του.

Κατηγορείται ο σταρ του NBA, ΛαΜέλο Μπολ πως τραυμάτισε θαυμαστή του με το αυτοκίνητο

Ο ΛαΜέλο Μπολ - που αγωνίζεται στο NBA με τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς - αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά αρκετά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδια της ομάδας του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο 23χρονος γκαρντ είναι γνωστό πως οδηγάει πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έφευγε από το γήπεδο... γκαζώνοντας χωρίς να προσέχει τον δρόμο. Κάτι που φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του 11χρονου θαυμαστή του που του ζήτησε αυτόγραφο.

Ο μικρός οπαδός του ΛαΜέλο φέρεται να τον προσέγγισε και σύμφωνα με την οικογένεια του, ο μπασκετμπολίστας τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και του έσπασε το πόδι


Κατέθεση μήνυση η μητέρα του 11χρονου στον ΛαΜέλο Μπολ

Η μητέρα του 11χρονου οπαδού των Χόρνετς, Ταμάιρα ΜακΡέι σχολίασε πως τον περασμένο Οκτώβριο αυτή και ο γιος της, Έιντζελ Τζόσεφ, είχαν πάει να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας και στο τέλος περίμεναν υπομονετικά τον ΛαΜέλο Μπολ να τους δώσει ένα αυτόγραφο.

Σύμφωνα με την κατάθεσης της ΜακΡέι, ο γιος της ανέφερε στον παίκτη των Χόρνετς πως: "ΛαΜέλο σ' αγαπώ, μπορείς να μου δώσεις ένα αυτόγραφο", κι εκείνος όχι απλά αγνόησε τον πιτσιρικά αλλά πάτησε γκάζι για να... ξεφύγει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

"Για πολύ καιρό, πέρα από την ταλαιπωρία του τραυματισμού του, το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση και σωματική αλλά και ψυχολογική" σχολίασε η μητέρα - που κατέθεσε μήνυση - με την υπόθεση πλέον να παίρνει τον... δρόμο της δικαιοσύνης. 

Family says Hornets star LaMelo Ball drove over her son’s foot, sues player and team | WSOC-TV