Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της Super League με τον ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου του Βορρά", Μπράντον Τόμας και Ζοάν Σάστρε ταξίδεψαν για την πατρίδα τους για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Φτάνοντας όμως στη Μαγιόρκα, δέχθηκαν μία ιδιαίτερη υποδοχή από τους συμπατριώτες τους.

Αποθεώθηκαν στην Ισπανία οι Σάστρε και Τόμας του ΠΑΟΚ

Αφού πλέον οι πανηγυρισμοί στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα δείχνουν να έχουν κοπάσει, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν σιγά σιγά τις διακοπές τους μιας και τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Την αρχή φέρεται πως έκαναν οι Μπράντον Τόμας και Ζοάν Σάστρε.

Οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν για την Ισπανία με στόχο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της νέας χρονιάς, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να βρίσκεται στα προκριματικά του νέου UEFA Champions League.

Βέβαια, με το πάτησαν το πόδι τους στην Μαγιόρκα, οι συμπατριώτες τους, τους υποδέχθηκαν θερμά για την κατάκτηση της Super League με τους ίδιους να δηλώνουν υπερήφανοι για ό,τι κατέκτησαν φέτος με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα τα συναισθήματα τους για την σεζόν που πέρασαν στην Ελλάδα.

H εντυπωσιακή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας


Μάλιστα, ο Μπράντον Τόμας - που ήταν ένας από τους δύο σκόρερ στον αγώνα κόντρα στον Άρη - ταξίδεψε για την πατρίδα του με μία ιδιαίτερη συντροφιά στο πλάι του. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ταξίδεψε με την σύντροφο του, Εύη Πανταζοπούλου



Η εντυπωσιακή κοπέλα - που έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη - φέρεται να έχει "κλέψει" την καρδιά του Τόμας, με τον ίδιο να φαίνεται πολύ ερωτευμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα κι εκείνη να είναι δίπλα του σε κάθε αγώνα του αγαπημένου της.