Ένας από τους παίκτες που έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ομάδων της Euroleague ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Βενσάν Πουαριέ. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που δεν είναι βασικός στους «μερέγχες», έχει μεγάλη πρόταση από την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Πρόταση 1,7 εκατ. ευρώ από την Εφές στον Πουαριέ που… γλυκοκοιτάζει ο Παναθηναϊκός

Μπορεί το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο να πλησιάζει… επικίνδυνα, αλλά οι μεταγραφικές υποθέσεις για τις ομάδες που δεν θα βρεθούν στη Γερμανία καλά κρατούν. Μία από τις ομάδες που ετοιμάζουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς είναι η Αναντολού Εφές.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα από τη Σερβία, η τουρκική ομάδα έχει κάνει μεγάλη πρόταση ύψους 1,7 εκατ. ευρώ στον Βενσάν Πουαριέ. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρίσκεται στη… σκιά του Έντι Ταβάρες αλλά υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησ ήτου.

Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα τελειώνει το καλοκαίρι και η Εφές θέλει να εκμεταλλευτεί το ότι η Ρεάλ ασχολείται με την ανανέωση του Έντι Ταβάρες και να αποκτήσει τον Γάλλο ψηλό.

Αξίζει να σημειωθεί όσον αφορά τον σέντερ των Μαδριλένων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR, με τους "πράσινους" να κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του, αλλά να μην έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη πρόταση.