Έφτασε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός AKTOR, που αναχώρησε από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου, και πλέον προετοιμάζεται για την πιο μεγάλη μέρα του πολέμου το Euroleague Final 4 2024. Οι παίκτες του Έργκιν Αταμάν είχαν το δικαίωμα να συνοδεύονται από τις οικογένειές τους. Πρόκειται για μεγάλη αποστολή, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου, από τη μεριά του, είχε στο πλευρό του τον αδελφό του, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σίμο. 


Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνοδεύεται επίσης και από μια μεγάλη μορφή της ομάδας μπάσκετ, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη γερμανική πρωτεύουσα, μίλησε με τον Κώστα Σλούκα


euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino8
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino7
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino2
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino1


Euroleague Final 4 2024: Το μήνυμα του πιλότου και τα καλά νέα για τον Πάρη Δερμάνη


Ο πιλότος έδωσε το δικό του χρώμα, αφoύ τόνισε πως η επιστροφή της Δευτέρας θα βρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού αγκαλιά με το τρόπαιο της Euroleague. Διότι είπε πως "σίγουρα την Κυριακή το βράδυ στο Βερολίνο θα 'ναι ωραία με το 7ο παρέα".


Πάντως, τα καλά νέα ήρθαν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο, που μίλησε για βελτιωμένη κατάσταση της υγείας του φροντιστή Πάρη Δερμάνη, ο οποίος θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα σύντομα. Φυσικά, η αποστολή επιδόθηκε σε ιαχές για τα χαρμόσυνα μαντάτα. 


euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino6
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino5
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino4
euroleague_final_4_2024_panathinaikos_aktor_verolino3