Έφτασε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός AKTOR, που αναχώρησε από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαΐου, και πλέον προετοιμάζεται για την πιο μεγάλη μέρα του πολέμου το Euroleague Final 4 2024. Οι παίκτες του Έργκιν Αταμάν είχαν το δικαίωμα να συνοδεύονται από τις οικογένειές τους. Πρόκειται για μεγάλη αποστολή, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου, από τη μεριά του, είχε στο πλευρό του τον αδελφό του, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σίμο.
Euroleague Final 4 2024: Το μήνυμα του πιλότου και τα καλά νέα για τον Πάρη Δερμάνη
Ο πιλότος έδωσε το δικό του χρώμα, αφoύ τόνισε πως η επιστροφή της Δευτέρας θα βρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού αγκαλιά με το τρόπαιο της Euroleague. Διότι είπε πως "σίγουρα την Κυριακή το βράδυ στο Βερολίνο θα 'ναι ωραία με το 7ο παρέα".
Πάντως, τα καλά νέα ήρθαν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο, που μίλησε για βελτιωμένη κατάσταση της υγείας του φροντιστή Πάρη Δερμάνη, ο οποίος θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα σύντομα. Φυσικά, η αποστολή επιδόθηκε σε ιαχές για τα χαρμόσυνα μαντάτα.