Οι υποστηρικτές της Φενέρμπαχτσε ζούσαν σε πελάγη ευτυχίας όταν η αποστολή της ομάδας έφτασε στο Βερολίνο για το Euroleague Final 4 2024, αλλά κάποιοι από τους οπαδούς της φρόντισαν να... φτιάξουν τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Έργκιν Αταμάν, βρίζοντάς τον έξω από το ξενοδοχείο. Έτσι... αρχίζει ο ημιτελικός των δύο ομάδων στο Final 4 (24-26 Μαΐου). 


Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε υποδέχθηκαν τους παίκτες έξω από το ξενοδοχείο με καπνογόνα. Μια άλλη μερίδα, όμως... περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR να φτάσει στο ξενοδοχείο και... περιέλαβε τον Αταμάν. Οι υποστηρικτές της Φενέρ έβρισαν τον κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Τούρκος προπονητής αντέδρασε αρχικά με χειρονομία. Έπειτα πλησίασε και ζήτησε στα αγγλικά να τους απομακρύνει η ασφάλεια, διερωτώμενος φωναχτά "πού είναι η ασφάλεια;"



Euroleague Final 4 2024: Η... αγρύπνια των οπαδών της Φενέρμπαχτσε

Ο Αταμάν είναι persona non grata για τη Φενέρμπαχτσε. Δεν την έχει κοουτσάρει ποτέ, ενώ της μπήκε στο μάτι κατά τη θητεία του με την Αναντολού Εφές και το back2back που έκανε σε κατακτήσεις Euroleague (2021, 2022). Φυσικά, οι φίλοι της Φενέρ έχουν ως στόχο να εξασκήσουν το... δημοκρατικό δικαίωμά τους και να παραμείνουν όσο μπορούν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, προκειμένου να μην αφήσει παίκτες και προπονητές να κοιμηθούν κατά το χρηστό.


Euroleague Final 4 2024: Τα... πήρε ο Λεσόρ 

Οι οπαδοί της Φενέρ έφτασαν ως το λόμπι του ξενοδοχείου, με τον Ματίας Λεσόρ, που έχει μαζί του το παιδί του, να γίνεται... Τούρκος από τη φασαρία. Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR καταφέρθηκε εναντίον των "κιτρινόμαυρων", αφού ο γιος του φοβήθηκε από τη φασαρία.