Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης ύστερα από 12 χρόνια. Οι "πράσινοι" έφτασαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας αλλά η υποδοχή που τους επεφύλασσαν οι Τούρκοι οπαδοί στο ξενοδοχείο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Ζήτησε συγγνώμη η Euroleague από τον Παναθηναϊκό - Εκνευρισμένος ο Αταμάν

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της άφιξης του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο που διαμένει στο Βερολίνο. Οι "πράσινοι" κατά την έξοδό τους συνάντησαν Τούρκους οπαδούς που ήρθαν σε ρήξη με τον προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Τούρκος προπονητής σπρώχθηκε από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια της έντασης. Λίγο αργότερα η κατάσταση ηρέμησε, με τον Έλληνα πρόξενο του Βερολίνου, Ηλία Κλουβάτο, να συνομιλεί με ανθρώπους του "τριφυλλιού" για να αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της Euroleague, οι οποίοι από την πλευρά τους απολογήθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για το συμβάν που υπήρξε, με τη συνάντησή τους να γίνεται σε πολύ καλό κλίμα, μιας και η ένταση είχε ήδη κοπάσει.



Συνεχίζονται οι προκλήσεις των οπαδών της Φενερμπαχτσέ πριν από το Final Four της Euroleague

Η αλήθεια είναι όμως πως οι προκλήσεις από την πλευρά των οπαδών της Φενερμπαχτσέ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγες ώρες μετά το συμβάν που συνέβη στο ξενοδοχείο με τον Εργκίν Αταμάν αλλά και τον Ματίας Λεσόρ -που είχε μαζί το φοβισμένο παιδί του- αποφάσισαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Πήγαν λοιπόν έξω από την "Uber Arena", το γήπεδο δηλαδή που φιλοξενήσει το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, και μία μερίδα των οπαδών της τουρκικής ομάδας κρατούσαν πανό για την άλωση της Κωνσταντινούπολης , ενώ υπήρξαν κι άλλοι που είχαν την προσωπογραφία του Μωάμεθ Β'.

Ο φόβος για μεγαλύτερα επεισόδια είναι έκδηλος, μιας και αν δεν επέμβει η γερμανική αστυνομία, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Άλλωστε μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθούν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους.