ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h31yqte4dl)

Euroleague Final 4 2024: Το... νοσηρό χιούμορ του Σάρας

Το σπινθηροβόλο βλέμμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάντα αναδείκνυε τη διαολεμένη όρεξη του Λιθουανού, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλέον αξιοσημείωτους πόιντ γκαρντ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όταν ήταν εν ενεργεία και τώρα, ως προπονητής, οδεύει προς το τέταρτο Final 4 του. 

Αυτή η μυθική μορφή της... πορτοκαλί Γηραιάς Ηπείρου μπορεί να αστειεύεται με όποιον θέλει και όπως θέλει, καθώς είναι ο... πυρήνας των πραγμάτων. Ο Σάρας αντάμωσε τον Έργκιν Αταμάν στην είσοδο της "Uber Arena" και πριν καν τον αγκαλιάσει, εκτόξευσε τη... δηλητηριώδη ατάκα: "Νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή". 

Ο Αταμάν ήταν απασχολημένος με τη χαιρετούρα του στον Μπαρτζώκα και ο Λιθουανός τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, η οποία θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final 4 2024 απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, την επανέλαβε, προκειμένου να είναι σίγουρος πως ο Τούρκος ομόλογός του την άκουσε.

Ο Γιασικεβίτσιους, φυσικά, αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρ το βράδυ της Τετάρτης, κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο του στο Βερολίνο. 


View this post on Instagram

A post shared by BasketNews (@basketnews)