ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

12 χρόνια ήταν... πολλά! Αυτό λένε τα χείλη όλων. 12 χρόνια απουσίας από το Final Four της Euroleague ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Άπαντες στο "πράσινο" στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό αλλά πάνω απ' όλα το φετινό τους όνειρο είναι η κορυφή της Ευρώπης. Όχι μόνο οι Έλληνες δημοσιογράφοι αλλά και άλλοι ανταποκριτές εστιάζουν στην μεγάλη επιστροφή του "τριφυλλιού", ενώ ο Εργκίν Αταμάν φέρεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων.

Στο Βερολίνο έχουν ήδη φτάσει αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, ενώ είναι τέτοια η "δίψα" και η... τρέλα που έχουν για την αγαπημένη τους ομάδα την οποία βλέπουν να επιστρέφει στο Final Four μετά από 12 χρόνια απουσίας που ρίσκαραν να φτιάξουν βαλίτσες, να μπουν στο αεροπλάνο χωρίς να έχουν βρει εισιτήριο. Είναι πολλοί που περιμένουν το... θαύμα όμως ακόμη και αυτό να μην έρθει, ο θαυμασμός για την ομάδα τους φέρεται πως "νικά" τα πάντα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h798rzmf75)

Η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Αταμάν στο "τιμόνι" δεν περνά απαρατήρητη στην Τουρκία

Η Φενέρμπαχτσε, αντιπαλος των "πράσινων" στο Final Four έχει στο "τιμόνι" της ένα αρκετά αγαπημένο πρόσωπο στι τάξεις του Παναθηναϊκού AKTOR, τον Σάρας Γιασικεβίτσιους ο οποίος δεν παρέλειψε να χαρίσει επικές ατάκες και να... παροτρύνει τον Εργκίν Αταμάν να αφήσει τον Κώστα Σλούκα εκτός δωδεκάδας. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι μπορεί να περιμένουν πως και πως να δουν την ομάδα τους να περνά στον τελικό όμως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στέκονται στην εντυπωσιακή άνοδο που έχει σημειώσει η ελληνική ομάδα από πέρυσι με την έλευση του Αταμάν στον πάγκο της.

Το Βερολίνο έχει φορέσει τα... γιορτινά του για να υποδεχθεί την γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ ωστόσο η γερμανική πρωτεύουσα δεν κινείται τόσο σε ρυθμούς Euroleague, κάτι που προξένησε μεγάλη απορία μιας και το Βερολίνο αναλαμβάνει να φιλιξενήσει για τρίτη φορά Final Four και όλοι περίμεναν κάτι διαφορετικό. Αν εξαιρέσει κανείς τα πέριξ της φανταστικής Uber Arena, κανένα άλλο σημείο της πόλης δεν προδίδει ότι διεξάγεται ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Τα parapolitika.gr βρίσκονται στον... παλμό των γεγονότων και σας μεταφέρουν το κλίμα στο Βερολίνο!