ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Δεν θέλουμε να αφήσουμε το Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός να γίνει" 

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο parapolitika.gr για τον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final 4 2024 μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Φενέρμπαχτσε (24/5-19:00). Ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον ημιτελικό και ο ίδιος σχολίασε το... ρόλο της Φενέρμπαχτσε, που είναι να μην αφήσει να γραφτεί Ιστορία. Ο Ντόρσεϊ τόνισε χαμογελώντας -αλλά ουδόλως αστειευόμενος- πως στόχος της Φενέρμπαχτσε είναι να μην αφήσει τον ελληνικό τελικό, μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού, να γίνει. 

Ο Ντόρσεϊ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού όταν έφτασε στο Final 4 της Euroleague το 2022. Τόνισε ότι παρακολουθεί τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό στην Basket League, χαρακτηρίζοντας "τρέλα" την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, είπε ότι θα αισθανόταν πιο σίγουρος αν ο ημιτελικός ήταν... σειρά παιχνιδιών, αφού "αν δεν είσαι καλός, φεύγεις". Ωστόσο, σχολίασε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR όσο και ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλές ομάδες


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h7g66x2m6h)