Ο Χρήστος Τζόλης έχει πάρει κυριολεκτικά από το χέρι την Φορτούνα Ντίσελντορφ και την οδηγεί στην Bundesliga. Ο 22χρονος εξτρέμ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ματς με την Μπόχουμ για τα μπαράζ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Μπόχουμ στην πρώτη αναμέτρηση με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Τζόλης είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ στο 13', όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην συνέχεια βρήκε στο σώμα του Χόφμαν και κατέληξε στα δίχτυα, όπου ήταν ένα αυτογκόλ.



Επίσης στο 2-0 της Φορτούνα, το οποίο έκανε ο Κλάους στο 64' ο Τζόλης ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ. Μάλιστα ήταν μια καταπλητική διαγώνια ασίστ στον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί.



Για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ήταν η 8η ασίστ φέτος, ενώ έχει βάλει και 22 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορίο μαζί με τους με τους Ταμπάκοβιτς της Χέρτα και του Γλατζέλ του Αμβούργου. Είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης της Φορτούνα και την οδηγεί στην Bundesliga σε μια ονειρική σεζόν.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ένγκελαρντ βρίσκοντας δίχτυα στο 72'.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο γήπεδο της Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου κρατάει την άνοδο στο χέρι της. Όσο για την Μπόχουμ, είναι ομάδα της Bundesliga και οδεύει προς υποβιβασμό.