ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: "Ελπίζω να δούμε τελικό Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός"

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στα parapolitika.gr για τον πρώτο ημιτελικό της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την Φενερμπαχτσέ (24/05 - 19:00). Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ένας από τους δύο παίκτες, μαζί με τον Μάριους Γκριγκόνις που έμειναν στο ρόστερ από την περσινή χρονιά

Ο αμυντικός εξολοθρευτής των "πρασίνων" σχολίασε την σημαντικότητα του παιχνιδιού απέναντι στην τούρκικη ομάδα και την στήριξη που έχουν δεχθεί από τον κόσμο του "τριφυλλιού" που τον χαρακτήρισε ως... έκτο παίκτη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. 

Ο Καλαϊτζάκης - που είναι ο παίκτης των ειδικών συνθηκών - περιμένει την ευκαιρία του από τον Εργκίν Αταμάν για να κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα από τον καθένα, να σταματήσει τους αντιπάλους του. Δεν έκρυψε μάλιστα τη θέληση του να πετύχει στον τελικό του Βερολίνου τον Ολυμπιακό, με τους Έλληνες οπαδούς να ανυπομονούν για αυτή τη συνάντηση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h9qop05j61)