ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague  και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: " Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκονται δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four της Euroleague"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα parapolitika.gr για τον δεύτερο ημιτελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης (24/05 - 19:00). Ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί σημαντική μονάδα στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα προπονητή να γνωρίζει τι μπορεί να προσφέρει μέσα στο παρκέ.

Ο "Λάρι" - που γνωρίζει πολύ καλά από Final Four μιας και συμμετέχει στο τρίτο συνεχόμενο με την ερυθρόλευκη φανέλα - σχολίασε την σκληράδα και την αποφασιστικότητα που έχει η ομάδα του αλλά και το μεγάλο κίνητρο για να βρεθεί σε ακόμη έναν τελικό της Euroleague. 

Ο γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε πόσο σημαντικό είναι για το ελληνικό μπάσκετ να βρίσκονται δύο ομάδες στις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως από το Βερολίνο και έπειτα μόνο ωραία χρόνια μπορούν να έρθουν για την Ελλάδα.

Αναφορικά με τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, ο Λαρεντζάκης ανέφερε την έξτρα ώθηση που τους δίνει ο κόσμος και πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να τους επιβραβεύσουν. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hspd3g0b09)