ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Από το τρίποντο... του Mίσιτς μέχρι το δίποντο "μαχαιριά" του Γιουλ ένα... τσιγάρο δρόμος για τον Ολυμπιακό! Στην τρίτη τους σερί παρουσία σε Final Four της Euroleague οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να γράψουν ιστορία στο Βερολίνο και την Uber Arena, να βρεθούν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν την κούπα. Πρώτο... εμπόδιο η Ρεάλ Μαδρίτης που στέρησε την περυσινή σεζόν το τρόπαιο στους Πειραιώτες. Οι Μαδριλένοι που κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη ομάδα της φετινής Euroleague με τους... αστέρες της και τον Τσους Ματέο που αναδείχθηκε προπονητής της διοργάνωσης. Τι λένε όμως τα προγνωστικά;

Τα προγνωστικά για το Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four της Euroleague

Από την μία η Ρεάλ με τους σούπερ σταρ της και το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια, ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθησε στο Final Four μετά την "σκούπα" επί της Μπασκόνια και έχει μια front-line που "τρομάζει". Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με τις μεγάλες προσωπικότητες του, τον "σκακιστή" Γιώργο Μπαρτζώκα, τους παίκτες με τον χαρακτήρα "μονομάχων" και την μεγάλη αλήθεια του Κώστα Παπανικολάου. "Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη".

Τι λένε όμως τα προγνωστικά; Η αλήθεια είναι ότι αυτό που λένε ο περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι πως αν υπήρχε μια ομάδα που θα μπορούσε να βάλει... δύσκολα στη "Βασίλισσα" τότε αυτή θα ήταν ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν ελληνικό τελικό, εστιάζουν στην προσωπικότητα που έχουν οι Πειραιώτες όμως η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ των Μαδριλένων. Η Ρεάλ είναι για τους περισσότερους το φαβορί και κατά γενική ομολογία "υποκλίνονται" στο μπάσκετ που παίζει και πιστεύουν πως έχει το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h9ddw6ek0x)