Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα είναι εκείνο κόντρα στην Σεβίλλη στη La Liga για τον Τσάβι, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή. "Φαβορί" για να αναλάβει παραμένει ο Χάνσι Φλικ για την ομάδα της Καταλονίας.

Τέλος κι επίσημα από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι - Έτοιμος ο Χάνσι Φλικ

Παρά τις φήμες που υπήρχαν πως ο Τσάβι θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας ανακοίνωσαν επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους. Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" βρέθηκε στον πάγκο της για 2,5 χρόνια κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ.

Στο παρελθόν ο Τσάβι είχε δηλώσει πως θα φύγει από τους "μπλαουγκράνα" στο τέλος της χρονιάς, αλλά ενώ η ισπανική ομάδα του άλλαξε τη γνώμη, εκείνη τελικά αποφάσισε να τον απολύσει πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Σεβίλλη

Ο πιθανότερος αντικαταστάτης τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, με τον ίδιο παρά τις προτάσεις που είχε από την Premier League να έχει ως προτεραιότητα τις εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα.