Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Φώτης Ιωαννίδης, τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο.


Φώτης Ιωαννίδης: "Είναι πολύ σημαντικό να παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη"

Ο Φώτης Ιωαννίδης - που έλειψε από τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού - έδωσε το παρών στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σχολίασε τη σημαντικότητα που έχει για τους "πράσινους" το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

"Όλη την εβδομαδα δουλεύουμε πολύ εντατικά. Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Ο στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Είμαστε επαγγελματίες κρινόμαστε για αυτό. Έχουμε μπροστά μας 90' ή 120 λεπτά και πρέπει να φέρουμε εκτός από Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί είναι πολύ σημαντικό να παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη."


Φώτης Ιωαννίδης: "Έχουμε δουλέψει σκληρά για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη"

Στη συνέχεια ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ρωτήθηκε για την ψυχολογία των παικτών μετά την έλευση του Χρήστου Κόντη στον πάγκο της ομάδας και αν τον γεμίζει άγχος ότι είναι επιδραστικός στο παιχνίδι των "πρασίνων".

"Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα σε καλό επίπεδο. Ο κόουτς μας ξέρει, γνωρίζει τους πάντες, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Το δείξαμε και στο τελευταίο ματς. Και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον τελικό και θα το κάνουμε και σήμερα ώστε να είμαστε στο 1000% για το αυριανό ματς

Όχι, είναι κίνητρο για εμένα. Εγώ το δημιούργησα αυτό και δεν είναι βάρος. Είναι η δουλειά μου αυτή. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του και θα τα δώσω και πάλι αύριο όλα για να γίνω επιδραστικός και πάλι."

Ώρα Τελικού: Συνέντευξη Τύπου (Παναθηναϊκός - Άρης) | COSMOTE TV