ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα πολύχρωμο ποτάμι γεμάτο Ελλάδα σε πράσινο και ερυθρόλευκο φόντο άρχισε να δημιουργείται από νωρίς το μεσημέρι στους δρόμους του Βερολίνου και κυρίως στον προαύλιο χώρο της Uber Arena που φιλοξενεί τα παιχνίδια του Final 4 της Euroleague. 

Φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού προσέφεραν υπέροχες εικόνες, καθισμένοι σε ενιαίες παρέες, πίνοντας μπύρας, δίνοντας τα προγνωστικά τους, βγάζοντας φωτογραφίες για να μοιραστούν την κοινή τους εμπειρία και εξάγοντας μια εξαιρετική εικόνα της χώρας μας που μόνο αδιάφορους δεν άφησε τους Γερμανούς, αλλά και τους διοργανωτές του event. 

Και ήταν ένα άκρως ελπιδοφόρο... ελληνικό κοντράστ, λίγα λεπτά μετά την επίθεση κουκουλοφόρων Τούρκων στους φίλους του Παναθηναϊκού που προκάλεσε αναταραχή στο Βερολίνο και στις τάκεις της γερμανικής Αστυνομίας. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς συνέβη στην Uber Arena λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Φενερμπαχτσέ με τους φίλους των δύο "αιώνίων" να παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hywcxvpy5t)