Η απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Χρήστο Κόντη στο τεχνικό επιτελείο των "πρασίνων", με τον Έλληνα προπονητή να κοουτσάρει το "τριφύλλι" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη.

Χρήστος Κόντης: "Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δεν υπάρχει φαβορί"

Ο Χρήστος Κόντης - που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό πριν λίγες ημέρες - βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και σχολίασε πως σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει φαβορί ενώ εξέφρασε τη χαρά του πως βρίσκονται δύο Έλληνες προπονητές στον τελικό.

"Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει. Το θέλουμε πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι. Ο ένας αντίπαλος γνωρίζει τον άλλον. Υπάρχει πλάνο, στρατηγική, το ταλέντο των παικτών και όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει

Νιώθουμε πολύ όμορφα και περήφανα. Μακάρι στο μέλλον να έχουμε Έλληνες προπονητές που να είναι στη θέση μας. Εγώ έτσι το αισθάνομαι και εύχομαι να είμαστε νικητές αύριο".

Χρήστος Κόντης: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους"

Στη συνέχεια ο προπονητής του "τριφυλλιού" ανέφερε τους τίτλους που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, αλλά και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να σηκώνει τρόπαια.

"Δεν έχω έναν τίτλο, έχω τέσσερις. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε πίστη. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Ένα δυνατό γκρουπ. Έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Έχουμε 19 τρόπαια και αύριο θέλουμε να είναι 20.

Είναι πολύ εύκολο όταν έχεις πάρα πολύ καλούς παίκτες. Είναι εύκολο να παρέμβω, όταν έχω παίκτες σαν τον Φώτη και άλλα παιδιά με ποιότητα ταλέντο και ευφυΐα και συν το γεγονός ότι γνωρίζω τους παίκτες, το να παρέμβω στην ομάδα μου το κάνει πολύ πιο εύκολο γιατί οι παίκτες σε αυτά που θα τους πούμε μπορούν να τα κάνουν πράξη στο γήπεδο."

Ώρα Τελικού: Συνέντευξη Τύπου (Παναθηναϊκός - Άρης) | COSMOTE TV