ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ είχαν δείξει τις άγριες διαθέσεις με τις οποίες ταξίδεψαν στο Βερολίνο (όταν περίμεναν στο ξενοδοχείο την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR για να επιτεθούν στον Εργκίν Αταμάν) και επιβεβαίωσαν τις προθέσεις τους λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ημιτελικού των δύο ομάδων για το Final 4 της Euroleague. 

Δύο ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέρτησης, Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν αποκράλυπτα σε φίλους του Παναθηναϊκού παρά την παρουσία αστυνομικών, άρχισαν να πετούν προς το μέρος τους αντικείμενα και κυρίως γυάλινα μπουκάλια μπύρας με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο έξω από το γήπεδο και η γερμανική αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Οι Τούρκοι επιχείρησαν "ντου" στην Uber Arena χωρίς εισιτήριο

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση των αρχών, οι συγκεκριμένοι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ επιχείρησαν να εισβάλλουν με τη βία στο γήπεδο, χωρίς να έχουν εισιτήριο των αγώνων στην κατοχή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί πρωταγωνιστές των επεισοδίων εμφανίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της Uber Arena με κουκούλες και μαύρα ρούχα και επιτέθηκαν στους Έλληνες ταξιδιώτες για να τους πάρουν τα εισιτήρια! 

Από την επίθεση μάλιστα υπήρξαν φίλοι του τριφυλλιού αλλά και του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν και οι ιατρικές ομάδες που βρισκόταν στο γήπεδο τους παρείχαν πρώτες βοήθειες. Μάλιστα υπάρχουν τραυματίες και μέσα στο γήπεδο, ενώ οι διοργανωτές άργησαν να ανοίξουν τις θύρες για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλος συνωστισμός στον περιβάλλοντα χώρο. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εικόνες από την κάμερα του parapolitika.gr: 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hxev7q84jd)