Η Φιορεντίνα έχει βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως θα ανοίξει το "Αρτέμιο Φράνκι" και θα βάλει γιγαντοοθόνες για όσους φιλάθλους επιθυμούν να δουν εκεί τον τελικό του Conference League 2024 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έβαλε και γενική είσοδο 5 ευρώ. Έτσι έγινε γνωστό πως πάνω από 27.000 οπαδοί της Φιορεντίνα έχουν πάρει εισιτήριο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουνν πως όσο πλησιάζει η μέρα του τελικού ίσως να έχουν πουληθεί όλα και το γήπεδο να είναι κατάμεστο.

Στην Αθήνα αναμένεται να βρέθουν περίπου 9.000 οπαδοί της Φιορεντίνα, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες της «OPAP Arena» για τον τελικό της 29ης Μαϊου.

Ιταλιάνο: "Οργανωμένος ο Ολυμπιακός"

Στο μεταξύ ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον τελικό του Conference League 2024, είπε:

"Ελπίζω να δω τη Φλωρεντία όπως το Μπέργκαμο. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στα παιδιά και στους υποστηρικτές της ομάδας, το αξίζουν όπως και η Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια συναρπαστική πορεία, είναι μια οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν.

Εμείς κόντρα στην Κάλιαρι (την Πέμπτη στο τελευταίο ματς για την Serie A, όπου η Φιορεντίνα νίκησε 3-2) κάναμε λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε την Τετάρτη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το μέλλον; Ας σκεφτούμε μόνο την Αθήνα, μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα".