Μετά την απώλεια του Κυπέλλου από τον Εθνικό, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού... θύμωσε πραγματικά, όπως φάνηκε από την επικράτησή τους στον Λαιμό, 13-9 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης, για το δεύτερο τελικό της Α1. Συνέτριψε τις "κυανόλευκες" με συνολική διαφορά 15 γκολ σε δύο ημιτελικούς, ενώ κόντρα στον ΝΟΒ έχει φτάσει στο +13, μετά το 14-5 του πρώτου τελικού. 

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί 9-5 στο ημίχρονο. Οι "ερυθρόλευκες" είχαν ποικιλία στο σκοράρισμα και έτσι μπόρεσαν να συντηρήσουν με άνεση το προβάδισμά τους και να φτάσουν στην άνετη επικράτηση. 

Μέσα στον Πειραιά, την Κυριακή 26 Μαΐου (16:30), οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη μπορούν να κατακτήσουν το 11ο διαδοχικό πρωτάθλημα της ομάδας και 15ο συνολικά. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε άλλος σύλλογος, ήταν ο ΝΟΒ το 2013. 

Tα οκτάλεπτα: 3-4, 2-5, 3-3, 1-1.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κυριακή Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά, Σλίκινγκ 3, Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Γιάουστρα 1, Κουρεμέτη, Λουπάκη, Καπτετοπούλου, Βάλβη. 

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 2, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 2, Β. Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου