Στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων που διαθέτει σπουδαίους αγώνες ξεχωρίζει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, με τον νικητή να παίρνει εκτός από το τρόπαιο, και το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης χρονιάς

Παναθηναϊκός και Άρης μονομαχούν για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη (20:30) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγεται στον Βόλο. Οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Super League μιας και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Χρήστος Κόντης που αντικατέστησε τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των "πρασίνων" ανέφερε στις δηλώσεις του πως ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να σηκώνει τίτλους και αυτός είναι και ο στόχος του στον τελικό. Το "τριφύλλι" στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι χάρις στις αποκρούσεις του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb2egr2w0sh)
Οι Θεσσαλονικείς από τη πλευρά τους ψάχνουν το πρώτο τους Κύπελλο μετά από 54 χρόνια, με τον Άκη Μάντζιο να προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο προπονητής των "κιτρίνων" τόνισε πως η στήριξη του κόσμου είναι απίστευτη για την επιστροφή στους τίτλους. 

Ο Άρης για να μπορέσει να διεκδικήσει το Κύπελλο άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, κερδίζοντας με 0-1 το πρώτο παιχνίδι και κρατώντας το σκορ αργότερα στη Θεσσαλονική. Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του τροπαίου θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης χρονιάς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz47qkke2mwh)
Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης

20:30 COSMOTE SPORT 1 Παναθηναϊκός - Άρης