ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ομολόγησε τον εκνευρισμό του στον αδελφό του, Κώστα, που ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 73-57 επί της Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final 4 2024. Ο Γιάννης πήρε... συνέντευξη από τον αδελφό του και μάλιστα έκαναν αναφορά στον Κόμπι Μπράιαντ. Η τελευταία ερώτησή του "Job's finished?", δηλαδή "η δουλειά τελείωσε;" ήθελε να επιφέρει την απάντηση "Job's not finished", που είχε πει ο Κόμπι όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς προηγήθηκαν 2-0 των Ορλάντο Μάτζικ στους τελικούς του NBA το 2009. 

Μάλιστα, ο Κώστας, ίσως από σεβασμό, παρήλλαξε την απάντησή του, απαντώντας "Job's not done, job's not done", και μάλιστα γρήγορα. 



Όπως και ο MVP Ματίας Λεσόρ, λίγο πριν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, μία αμυντική μηχανή στο οπλοστάσιο του Έργκιν Αταμάν, είπε ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Παναθηναϊκού ήταν που κράτησε τη Φενέρμπαχτσε στους 57 πόντους. 

"Ήμουν νευρικός και ενθουσιασμένος. Το μεγαλύτερο κλειδί ήταν η άμυνα, σκόραραν 95 πόντους ανά μέσο όρο και τους κρατήσαμε στους 57", είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ στην αναφορά του "δημοσιογράφου" Γιάννη στον τελικό (26/5-20:00) απάντησε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και τον περιμένουμε πώς και πώς". 


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από τη μεριά του, επαίνεσε τη συμπεριφορά της ομάδας Παναθηναϊκός AKTOR, λέγοντας ότι "αυτό είναι που πρέπει να κάνεις", αν θέλεις να νικήσεις έναν ημιτελικό Euroleague. Επαίνεσε τη συμπεριφορά των αναπληρωματικών, αλλά και εκείνων που "πραγμάτωσαν" τη βρόμικη δουλειά, αφού στάθηκε ακόμα και στον τρόπο που έκαναν τα σκριν.