Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεπέρασε με σχετικά άνεση την Φενέρμπαχτσε για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Euroleague Final 4 2024.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ακολούθησαν πιστά το πλάνο και πήραν την σπουδαία πρόκριση, όπου στον τελικό του Euroleague Final 4 2024 θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο.

Φαινόταν από την αρχή του αγώνα πως ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την πρόκριση. Οι "πράσινοι" τα έδωσαν όλα, ήταν και εξαιρετικοί στην άμυνα κι έτσι θα βρεθούν στον τελικό.

Όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του ματς το πανηγύρισαν μέσα στο παρκέ. Ο Εργκίν Αταμάν ύψωσε τις γροθιές του προς τον κόσμο. Οι παίκτες αγκαλιάστηκαν και γενικά χάρισαν στους φιλάθλους όμορφες στιγμές.

panathinaikos_aktor_1
panathinaikos_aktor_2
panathinaikos_aktor_3
panathinaikos_aktor_4
panathinaikos_aktor_5
panathinaikos_aktor_6


Ήταν και μια δικαίωση για τους ίδιους και για την πορεία που έχουν κάνει στην διοργάνωση. Είναι και μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή, αλλά γρήγορα κατάφεραν να βρουν την κατάλληλ χημείο και να τερματίσουν στην 2η θέση στην κανονική περίοδο. Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ κι αν και πέρασαν δύσκολες στιγμές προκρίθηκαν στο Euroleague Final 4 2024.