ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους που ήθελαν να ακούσουν το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Φενέρμπαχτσε με σκορ 73-57 για τον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final 4 2024 στο Βερολίνο. Ο Γιάννης είπε ότι ο Παναθηναϊκός "'έχει την πιθανότητα να φτάσει ως το τέλος του δρόμου", ενώ απάντησε "αυτός είναι ο στόχος μας", στην ερώτηση για το αν ο Κώστας μπορεί να γίνει ο πρώτος Αντετοκούνμπο με δαχτυλίδι πρωταθλητή στο NBA (σ.σ. το 2020 με τους Λος Άντζελες Λέικερς) και κούπα της Euroleague.  

Σε ερώτηση του parapolitika.gr, απάντησε: "Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η άμυνα, δεν ξέρω πόσους πόντους έβαλαν. Η άμυνά τους ήταν τρομερή σήμερα, εκεί που γυρνούσε το ματς και νομίζω ότι ήταν ο Παναθηναϊκός πάνω ένα, πάτησαν το γκάζι, έπαιξαν άμυνα, έριξαν και λίγο ξύλο και έφυγε το ματς". 


Ο Αντετοκούνμπο τόνισε ότι ζηλεύει την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη, αλλά πως θα φύγει από το NBA μόνο για να γυρίσει στον... Φιλαθλητικό. Είπε, επίσης, ότι είναι διαθέσιμος να... αγοράσει μία ομάδα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1i4angv03cp)