Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το πλάνο του για τις μεταγραφές και σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ονειρικά τη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και τώρα ξεκίνησε την υλοποίηση του πλάνου του για τις μεταγραφές. Σε αυτό το πλαίσιοπ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μάρκο Λιβάγια.

Κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Χάιντουκ για να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες δεν αναφέρονται στο ύψος της πρότασης στη Χάιντουκ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν στον Λιβάγια συμβόλαιο με απολαβές της τάξης των 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Επιπρόσθετα η κροατική ιστοσελίδα «germanijak» αναφέρεται και στον ρόλο του μάνατζερ του 30χρονου επιθετικού, Βιντσέτζο Καβαλιέρε, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο πελατολόγιο του είναι και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λιβάγια που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ο αρχηγός της Χάιντουκ Σπλιτ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Την προηγούμενη σεζόν οδήγησε την ομάδα του σε back to back κατάκτηση Κυπέλλου Κροατίας, έχοντας 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις, όμως φέτος δεν έκανε αντίστοιχη χρονιά, καθώς είχε 2 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από τραυματισμό στο γόνατο.


Η ΑΕΚ ήταν αυτή που στο παρελθόν είχε φέρει τον Μάρκο Λιβάγια στην Ελλάδα. Με τα κιτρινόμαυρα μέτρησε 147 εμφανίσεις, με 42 γκολ και 29 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2018.