Θέλει να αποδείξει πως φέτος είναι η χρονιά του και το καταφέρνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ με απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών των Playoffs του NBA έδωσε τη νίκη στους Ντάλας Μάβερικς που προηγούνται με 2-0 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι Μάβερικς έκαναν το 2-0 στη σειρά των Playoffs του NBA κόντρα στη Μινεσότα

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς υποδέχθηκαν τους Ντάλας Μάβερικς στο δεύτερο παιχνίδι της σειρά των τελικών του NBA στη Δύση με μοναδικό σκοπό τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς, αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε με 108-109. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εκείνους με τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο να φτάνει στο +18 (55-37) έξι λεπτά πριν το τέλος.

Τα πράγματα όμως διαφοροποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αντεπίθεση διαρκείας και να μειώνουν στους 7 (86-79) στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Εκεί ανέλαβε αρχικά δράση ο Καϊρί Ίρβινγκ που πέτυχε τρία διαδοχικά τρίποντα για να τελειώσει τη... δουλειά ο Λούκα Ντόντσιτς μ' ένα απίστευτο τρίποντο.

Luka Doncic MOST INSANE GAME WINNER vs Timberwolves and trash talks Rudy Gobert Game 2

Δεν μπορεί να σταματήσει κανείς τον Ντόντσιτς στα Playoffs του NBA

Ένα απίστευτο triple double ολοκλήρωσε ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ να τελειώνει τον αγώνα με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ ενώ πέτυχε και το κρίσιμο τρίποντο στο πρόσωπο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς για την ομάδα του που βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τους τελικούς του NBA.

Κομβικός στην τέταρτη και τελευταία περίοδο για τους Μάβερικς ήταν ο Καϊρί Ίρβινγκ, με τον Αμερικάνο γκαρντ να πετυχαίνει τους 13 από τους 20 πόντους του σε αυτό το διάστημα του αγώνα. Σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Ντάνιελ Γκάφορντ με τον σέντερ του Ντάλας να πετυχαίνει 16 πόντους και να έχει 5 τάπες.

Luka Doncic's #PLAYOFFMODE Performance In Game 2! 🤩 | May 24, 2024

Με τον Έντουαρντς εκτός παιχνιδιού δεν έχουν ελπίδες οι Τίμπεργουλβς

Από τους γηπεδούχους - που βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο - πρώτος σκόρερ και πολύ εύστοχος ήταν ο Ναζ Ριντ, με τον Αμερικάνο φόργουορντ να πετυχαίνει 23 πόντους με 7/9 τρίποντα. Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα της σειράς, χαμένος έμοιαζε ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς που από τους 24 πόντους έπεσε μόλις στους 2.

Αναφορικά με τον σούπερ σταρ της Μινεσότα, Άντονι Έντουαρντς, πέτυχε 21 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ αλλά ήταν πολύ άστοχος με 5/17 σουτ εντός παιδιάς. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ρούντι Γκομπέρ που πέτυχε double double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ

Final 5:18 MUST-SEE ENDING #5 Mavericks vs #3 Timberwolves | Game 2 | May 24, 2024