Με θρίαμβο, την κατάκτηση της Super League Κ19, ολοκλήρωσε τη χρονιά της η ομάδα Νέων Ανδρών του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό νταμπλ. Έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ελληνική ομάδα στην Ιστορία που κατακτά έναν ευρωπαϊκό και έναν εγχώριο τίτλο την ίδια χρονιά, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πήρε τη "λευκή" ισοπαλία, 0-0, με τον Παναιτωλικό Κ19 εκτός έδρας και εξασφάλισε το πρώτάθλημα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. 

Ολυμπιακός Κ19: Ένα όμορφο ρέκβιεμ 

Ο Ολυμπιακός Κ19 έγινε ο κυρίαρχος της Ευρώπης κατακτώντας το Youth League, με την παράστασή του στον τελικό με τη Μίλαν να μένει χαραγμένη στη μνήμη εκείνων που την παρακολούθησαν -και λυτρωτικό βίωμα των πρωταγωνιστών της τις δύσκολες στιγμές της ζωής.


olympiakos_k19_double6
olympiakos_k19_double5
olympiakos_k19_double4
olympiakos_k19_double3
olympiakos_k19_double2
olympiakos_k19_double1



Για κάποιος από τους ποδοσφαιριστές των Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και Δημήτρη Μαυρογενίδη αυτό το παιχνίδι στο Αγρίνιο και η εξασφάλιση του πρωταθλήματος -με 62 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον υπέροχο ΠΑΟΚ, οι ακαδημίες του οποίου είναι για σεμινάριο- 64 γκολ ενεργητικό (δεύτερη καλύτερη επίθεση) και 18 γκολ παθητικό (καλύτερη άμυνα) μπορεί να είναι το πιο όμορφο ρέκβιεμ, πριν κολυμπήσουν στο βυθό του ποδοσφαίρου Ανδρών. Το σαββοπουλικό "γράφουν Ιστορία οι παρέες" ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.