Με το που σφύριξε τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Άρης η Στεφανί Φραπάρ, ο έξαλλος Θοδωρής Καρυπίδης την πήρε στο κατόπι. Η Γαλλίδα έκανε από ελάχιστα έως... μηδέν ατοπήματα με τη διαιτησία της. Συμμάζεψε ένα παιχνίδι που δεν ήταν... παιχνίδι, έδειξε τέσσερις δικαιότατες κίτρινες κάρτες τόσο στον Κώτσιρα όσο και στον Νταρίντα, ενώ η κόκκινη στον Ζαν Ζουλ ήταν φανερή χωρίς καν να χρειάζεται ριπλέι. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izf8vo2lpd)

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης την κυνήγησε και μάλιστα μίλησε για "χειρουργείο" στο Πανθεσσαλικό, κατηγορώντας την ΕΠΟ ότι δεν ήθελε κόσμο ακριβώς για αυτόν το λόγο. Η Φραπάρ παρέμεινε στα αποδυτήρια καθ' όλη τη διάρκεια της απονομής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ποδοσφαιριστής του Άρη προσπάθησε να την χτυπήσει. 


karypidis_frapar_3
karypidis_frapar_2
karypidis_frapar_1
karypidis_frapar


Παναθηναϊκός-Άρης 1-0: Η δήλωση του Καρυπίδη

Κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί ήθελαν τελικό χωρίς κόσμο. Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Με τα αίσχη που έγιναν από την Γαλλίδα που έφεραν, είναι βέβαιο ότι ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Όλα έγιναν βάσει σχεδίου!

Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια. Τέτοιο "χειρουργείο" είχαμε χρόνια να δούμε! Δυο κόκκινες σε έξι λεπτά !!! Το αποκορύφωμα του σχεδίου τους ήταν που η Γαλλίδα σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά τη σέντρα στο γκολ.

Παναθηναϊκός-Άρης 1-0: Πήραν τα μετάλλιά τους, δεν έκανε δηλώσεις ο Μάντζιος

Οι παίκτες του Άρη αρνήθηκαν, αρχικά, να πάρουν τα μετάλλιά τους και έμειναν στο γήπεδο χωρίς να πάνε στην απονομή. Ο Παναθηναϊκός πήρε το Κύπελλο και παρ' ότι εκπρόσωποι της ΕΠΟ έκαναν διαβούλευση με ομολόγους τους της ΠΑΕ Άρης, οι παίκτες των "κίτρινων" έφυγαν για τα αποδυτήρια. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izql8vg421)


Αργότερα, οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν εκεί τα μετάλλιά τους, αφού η τιμωρία τους θα ήταν δύο αγωνιστικές εκτός και χρηματικό πρόστιμο. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1j0klf57zjl)

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.