Το απίθανο buzzer του Βαγιαννίδη με το οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κατακτώντας τον τίτλο και εξασφαλίζοντας θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των "πράσινων" παικτών και όλων των μελών της αποστολής που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izanny0a4p)

Αρχικά το... πάρτι ξεκίνησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο εκεί που ο Γιάννης Αλαφούζος πανηγύριζε σαν μικρό παιδί και μάλιστα είδε τον εαυτό του να... πετάει στον ουρανό από τα χέρια των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Κόντη. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1izf8vwbew1)

Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια του "τριφυλλιού" εκεί που η σαμπάνιια έρρεε άφθονη και τα μπουγέλα έδιναν και έπαιρναν!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1j1ukhpzsi9)

Το γλέντι των παικτών του Παναθηναϊκού στον Πέτρο Ιακωβίδη

Ωστόσο η κορύφωση των... πανηγυρικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε επί ελληνικού εδάφους. Σύσσωμη η "πράσινη" αποστολή και φυσικά οι οικογένειές τους βρέθηκαν απ' ευθείας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβιδης και η κούπα του τελικού έδωσε το σύνθημα ενός ολονύκτιου ξεφαντώματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jbl4tylfjt)

Με τον ύμνο του Παναθηναϊκού να δονεί την ατμόσφαιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβασε ακόμη περισσότερο τα ντεσιμπέλ του ενθουσιασμού διασκευάζοντας στην πίστα τη μεγάλη του επιτυχία "Σήκωσε το τηλέφωνο" σε... "Σήκωσε το τρόπαιο"! 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jbmupyb3jd)

Κι αν νομίζετε ότι μόνο οι Έλληνες έσερναν το χορό... ο Μλαντένοβιτς ήταν εκείνος που έριχνε τις καλύτερες παραγγελιές! 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jc3rv247vl)

Και κάπως έτσι, με την κατάκτηση ενός τίτλου και με... τρελό χορό έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με σεζόν που πλησίασε τα όρια της απόλυτης καταστροφής, αλλά σώθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα πόδια ενός παιδιού που ανδρώθηκε στα σπλάχνα της "πράσινης" Ακαδημίας. Ίσως να ήταν της μοίρας γραφτό να συμβεί... 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jc4l7y3h7d)