Δεν ανακαλύπτουν την Αμερική όσοι υποστηρίζουν ότι το φετινό NBA εξελίσσεται σε παράσταση για ένα ρόλο! Για άλλο ένα παιχνίδι οι Μπόστον Σέλτικς απέδειξαν πως όταν πατήσουν το γκάζι απλά… δεν έχουν αντίπαλο.

Τι κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 84-66 (στο -18 πέντε λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου). Με τον Τζέισον Τέιτουμ να… πετάει φωτιές (36 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ) οι Σέλτικς έφτασαν σε μυθική ανατροπή στην τελευταία περίοδο και πανηγύρισαν μια ακόμη σπουδαία νίκη με 114-111.

Jayson Tatum SHINES In Celtics Game 3 Comeback! 🔥| May 25, 2024

Το κλέψιμο της χρονιάς στο NBA από τον Χόλιντεϊ, η... σκούπα στα χέρια των Σέλτικς

Βέβαια, για να φτάσουμε στο τελικό 3-0 που φέρνει τους Μπόστον Σέλτικς ένα βήμα από τη “σκούπα” και την πρόκριση στους τελικούς του NBA (με αντίπαλο είτε τους Μάβερικς, είτε τους Τίμπεργουλβς) χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του και ο κορυφαίος αμυντικός της Λίγκας, ο Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος πραγματοποίησε το κλέψιμο της χρονιάς 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και με τους Πέισερς να έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν το τελευταίο σουτ με το σκορ στο 112-111.

JRUE HOLIDAY STUNS PACERS & HAD TATUM LOSING HIS MIND! HYPED AFTER CLUTCH STEAL! WILD ENDING!



Για τους Μπόστον Σέλτικς ο Τζέιλεν Μπράουν προσέθεσε 24 πόντους ενώ ο Χόρφορντ μέτρησε 23 πόντους με 7/12 τρίποντα! Για τους Ιντιάνα Πέισερς (που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Χαλιμπάρτον), ο Άρον Νέμπχαρντ είχε 32 πόντους, ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ 23 πόντους και οι Πασκάλ Σιάκαμ και Μάιλς Τέρνερ από 22 πόντους.

Boston Celtics vs Indiana Pacers Full Game 2 Highlights - May 25, 2024 | 2024 NBA Playoffs