Αν κάτι έλειπε από τον φετινό ΠΑΟΚ σίγουρα ήταν το εύκολο γκολ από τους επιθετικούς του, με τους Τόμας και Σαμάτα να μην... ματώνουν σε καμία περίπτωση τα δίχτυα με τις επιδόσεις τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι σε αναζήτηση επιθετικού και έκανε πρόταση για τη μεταγραφή του Τζάκσον Μουλέκα.

"Πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Μουλέκα"

Μπορεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν φύγει διακοπές στην πατρίδα τους για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για τη νεά χρονιά, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου... τρέχουν κανονικά τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, με την απόκτηση επιθετικού να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρει τον "Δικέφαλο του Βορρά" είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας καθώς έχει ακουστεί και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους. Ο λόγος για τον Τζάκσον Μουλέκα της Μπεσίκτας με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τζάκσον Μουλέκα. Έλληνας εκπρόσωπος έκανε προφορική πρόταση 3 εκατομμυρίων για τον Κονγκολέζο επιθετικό. Η Μπεσίκτας βρήκε το νούμερο ανεπαρκές και απέρριψε την προσφορά".