Τα 13 χρόνια ήταν πολλά για τον Παναθηναϊκό AKTOR χωρίς ευρωπαϊκή κούπα στο μπάσκετ. Η ομάδα που είχε καταφέρει μέσα σε διάστημα 15 χρόνων (1996 - 2011) να κατακτήσει έξι Euroleague επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα της.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε Ελλάδα και Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν εξαιρετικός για τρία δεκάλεπτα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης σε άμυνα και επίθεση και κατέκτησε δίκαι την έβδομη Euroleague της ιστορίας του. Ο Εργκίν Αταμάν έκανε πράξη όσα δήλωνε από την αρχή της χρονιάς για αυτή την ομάδα και πραγματοποίησε τα όνειρα των φιλάθλων των "πρασίνων" που ξεχύθηκαν στους δρόμους του Βερολίνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jwz6qbbt6h)
Ο κόσμος του "τριφυλλιού" περίμενε αρκετά χρόνια για να ζήσει ξανά τις στιγμές τις στιγμές της Βαρκελώνης το 2011 εκεί που κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ράψει το έκτο αστέρι στη φανέλα του. Οι στιγμές από τους πανηγυρισμούς που έκαναν την Πατησίων... ΟΑΚΑ είναι συγκλονιστικές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jwmxu6uel5)
Ήταν μία τονωτική... ένεση για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, μιας και τις προηγούμενες δεκατίες οι πανηγυρισμοί στους δρόμους της Ομονοίας ήταν σήμα κατατεθέν, με τις προκρίσεις της ομάδας του ποδοσφαίρου να είναι χαρακτηριστικές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k0ij16mpv5)
Σε κάθε πλευρά της Ελλάδας που υπάρχει κόσμος του "τριφυλλιού" βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει τον τεράστιο θρίαμβο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που σήκωσε μάγκικα το έβδομο ευρωπαϊκό. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jvss7uwgix)

Το σύνθημα για την... γιαγιά και οι εικόνες απ' όλη την Ελλάδα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη και στην Αθήνα με τους οπαδούς των "πρασίνων" να βλέπουν πως κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών βγήκε στο μπαλκόνι μία γιαγιά, η οποία αυτόματα έγινε... σύνθημα.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νησιά της Ελλάδας από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση της έβδομης Euroleague για τον Παναθηναϊκό, με τη Ρόδο να... ντύνεται στα πράσινα.



Μιλώντας για νησιά, το βροντερό παρών έδωσε και η Κρήτη, με το Ηράκλειο να "φλέγεται" από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βγήκε στους δρόμους.



Οι οπαδοι του "τριφυλλιού" φρόντισαν να θυμίσουν πως και βρίσκονται και στην Κύπρο, κάνοντας απίστευτο χαμό στη Λεμεσό για την τεράστια πορεία της ομάδας τους μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης.